Publicaties

De reeksen Cultuurcentra in cijfers en Bibliotheken in cijfers belichten telkens een apart onderwerp uit de cultuursector. Deze specifieke themarapporten worden opgesteld op basis van de gegevens die het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse overheid ieder jaar verzamelt via haar eigen bevragingssystemen. Zo registreren cultuurcentra (en weldra ook gemeenschapscentra) in de registratietool CCinC. Bibliotheken doen dit in BIOS3. 

Blijf in de tussentijd van deze themarapporten op de hoogte van de opmerkelijkste tendensen aan de hand van informatieve illustraties ('infographics'). Op die manier zijn de laatste trends en ontwikkelingen steevast voor u in kaart gebracht. 

Een beeld zegt vaak iets sneller dan duizend woorden doen (of in dit geval: themarapporten). Kom daarom in een oogopslag de nieuwste feiten uit de sector te weten aan de hand van informatieve illustraties.

BIOS bestaat dit jaar 20 jaar! Dit viert de toepassing dan ook met een eerste grafische voorstelling. Bekijk deze afbeelding hier.

Cultuurcentra in cijfers

Focus op publieksbereik

themrapport publieksbereik pagina 1