Cijfers van werkjaar 2018 zijn vanaf nu beschikbaar!

  • 23 december 2019

Beste cultuurcollega's,

 

De ingevoerde cijfers van werkjaar 2018 zijn vanaf nu te raadplegen op deze website.

 

Vanaf dit jaar werd de ontsluiting van CCinC en BIOS (bibliotheken) opgesplitst in 2 aparte Qlikview omgevingen waar kan geselecteerd worden op jaartal, cultuur- of gemeenschapscentrum, gemeente, en/of provincie.Er is de oude vertrouwde Qlikview omgeving met nieuwe data van werkjaar 2018 voor bibliotheken.

 

Daarnaast is er een nagelnieuwe Qlikview omgeving voor cultuurcentra en gemeenschapscentra met de data van 2018. De beschikbare data van alle voorgaande jaren (voor cultuurcentra) werden ook toegevoegd aan deze nieuwe omgeving.

 

Weet dat er momenteel een evaluatie loopt van de vernieuwde CCinC, uitgevoerd door Addestino en in samenwerking met VVC, waarin ook het aspect ontsluiting wordt meegenomen. Er werd een steekproef van centra genomen (op basis van verschillende criteria) voor zowel diepte interviews en workshops. Het eindrapport zal opgeleverd worden in februari 2020, meer daarover dus binnenkort!

 

Aarzel zeker niet ons te contacteren op ccinc@vlaanderen.be of 02 553 42 26 mochten jullie vragen of opmerkingen hebben.