Sectorconsultatie BIOS & CCInC kernindicatoren: eindverslag

  • 29 juli 2020

Van 18 tot 31 mei 2020 organiseerde het departement CJM een bevraging bij de sectoren van de bibliotheken en de cultuur- en gemeenschapscentra om hun input te vragen over een lijst van kernindicatoren uit BIOS en CCinC die zullen ingekanteld worden in de Lokale Vrijetijdsmonitor (LVTM) vanaf werkjaar 2020.

Door de coronamaatregelen kon het departement jammer genoeg geen consultatiemoment in persoon organiseren en waren we genoodzaakt om met een online bevraging te werken. Daarenboven dwong de planning ons om de bevraging te lanceren op het moment dat veel organisaties in volle heropstart waren. Ondanks dat de omstandigheden voor deze consultatie niet ideaal waren, zijn we toch heel blij dat heel wat organisaties hun waardevolle input gaven, waarvoor grote dank! Ook VVBAD en Cult! zijn we zeer dankbaar voor hun steun en input bij deze consultatie.

Zoals beloofd koppelen we de resultaten van deze bevraging alsook de finale lijst van kernindicatoren graag met jullie terug. Het eindverslag kan hier gedownload worden: pdf bestandRapport sectorbevraging BIOS CCinC kernindicatoren.pdf (341 kB)

Deze lijst van kernindicatoren werd ook goedgekeurd door de stuurgroep van de LVTM, wat betekent dat we nu volop aan de slag kunnen om de indicatoren verder uit te werken in samenspraak met de betrokken actoren en te implementeren in de LVTM!